Planimetria e Banesave

  • Banesë

  • 4 Dhomëshe

   • news img1

   • 1. QËNDRIMI DITOR
   • 2. KUZHINË DHE TRYEZARI
   • 3. DHOMË PUNE/GJUMI
   • 4. DHOMË GJUMI
   • 5. DHOMË GJUMI
   • 6. BANJO
   • 7. WC
   • 8. KORRIDOR
   • 9. DAGAZHMANI
   • 10. BALLKON
   • 11. BALLKON
  • Galeria
  • Banesë

  • 3 Dhomëshe

   • news img1

   • 1. QËNDRIM DITOR DHE TRYEZARI
   • 2. KUZHINË
   • 3. DHOMË GJUMI
   • 4. DHOMË GJUMI
   • 5. BANJO
   • 6. KORRIDOR
   • 7. BALLKON
   • -
   • -
   • -
  • Galeria
  • Banesë

  • 4 Dhomëshe

   • news img1

   • 1. QËNDRIMI DITOR
   • 2. KUZHINË DHE TRYEZARI
   • 3. DHOMË GJUMI
   • 4. DHOMË GJUMI
   • 5. DHOMË GJUMI
   • 6. BANJO
   • 7. BANJO
   • 8. KORRIDOR
   • 9. DAGAZHMANI
   • 10. BALLKON
   • -
  • Galeria
  • Banesë

  • 3 Dhomëshe

   • news img1

   • 1. QËNDRIM DITOR DHE TRYEZARI
   • 2. KUZHINË
   • 3. DHOMË GJUMI
   • 4. DHOMË GJUMI
   • 5. BANJO
   • 6. KORRIDOR
   • 7. BALLKON
   • -
   • -
   • -
  • Galeria